lørdag 28. november 2015

My Style

Vi har nå i noen uker jobbet med #color #typo #myplace #selfie og nå er vi endelig her..

#MyStyle


Her kunne jeg ikke beskjære bildene, for da ville de mistet budskapet, men jeg prøvde så godt jeg kunne å fylle hele flaten.. Men jeg fylte inn taggen #MyStyle der det ble tomrom. Jeg plasserte bildene med mest farger diagonalt ovenfor hverandre, og de bildene med få/ingen farger diagonalt ovenfor hverandre.


Collage 2:


Jeg syns det var viktig å få med mange forskjellige former for å skape form, liv og spenning i bildet. Men jeg ville likevel ha med en del rene/negative flater for å få budskapet i bildene lettere frem. Jeg har plassert bildene bevisst på de stedene jeg har for å få frem det budskapet jeg ønsker og for å få frem det uttrykket jeg føler, og vil vise frem.


Klem <3

mandag 23. november 2015

Øvingsoppgave med lys! (skygger og kontraster)

Vi hadde en øvingsoppgave med 4 oppgaver..


Disse var:


Lys forfra:

Her har vi lyset forfra og objektet blir lyst opp, mens den kaster en liten skygge mot bakgrunnen. Dette bildet er veldig flatt.


Lyset på skrått:

Her har vi lyset på skrått, og objektet bli lyst opp fra skrått, men den har en skygge på siden/bak seg, samtidig som objektet kaster en passe lang skygge på skrått fra seg mot bakgrunnen. Dette bilder er mye rundere enn det forrige.


Lyset fra siden:

Her har vi lyset fra siden. Objektet blir lyst opp på den ene siden, mens den andre siden har en klar skygge (her er det kontraster på objektet). Objektet kaster også en veldig lang skygge fra seg mot den ene siden av seg på bakgrunnen. Dette bildet er det rundeste bildet.


Lyset bakfra:

Her har vi lyset bakfra, men litt på skrått bakfra. Her er objektet lyst opp litt på toppen på siden, men mesteparten av objektet er skyggelagt, og objektet kaster en passe lang skygge fra objektet og litt framover mot siden på bakgrunnen/forgrunnen. Dette bildet er litt rundt, men ikke like rundt som det forrige bildet.

Her har vi lyset bakfra, men litt ovenifra. Her har objektet litt lys på toppen, men mesteparten av objektet er skyggelagt, fra toppen og nedover. Objektet kaster en liten skygge foran seg på bakgrunnen/forgrunnen. Dette bildet er bitte litt rundt, men veldig flatt igjen.


Klem <3

Kalender Moodboard

Vi har pinnet bilder på onterest og laget et "moodboard" som er et "idekart" til hva vi vil ha i kallenderen vår, som vi skal lage senere.


Min ide til kalender er at jeg vil ta med "birthstone" i min kalender. Birthstone er den/de steinen(e)/krystallen(e) som hører til de forskjellige månedene. Fordi hver måned i året har egne krystaller som hører til de.

Og jeg vil ha en oversiktlig kalender som er ren og pen.


Klem <3

onsdag 18. november 2015

My Place

Vi har nå hatt om vårt favorittsted, og da vi skulle ta et bilde på favorittstedet vårt, da visste jeg nøyaktig hvor jeg skulle gå for å ta bilder... Men.. Jeg fikk dessverre ikke kommet meg dit, og jeg måtte derfor ta et annet bilde, så derfor ble det dette:

#myplace #myplace_mk #myplace_mvgs


Jeg valgte å ta et bilde av disse trærne som står så tett inntil hverandre fordi jeg føler meg hjemme ute i skogen med trærne. Og jeg ville få med at bildet skal være et bilde med mystikk, som man kan drømme seg bort i også.

Jeg valgte å ta et bilde når det var tåke ute, fordi da får du mye lettere en negativ bakgrunn, noe jeg vil ha til bildet mitt, for bedre å få frem kontrastene mellom de mørke trærne som står tett og den hvite "foggy" himmelen. Jeg ville ha veldig mye luft i bildet mitt med en lys og ren flate, men jeg ville ikke glemme bort det gylne snitt. Derfor er det ene høye treet til høyre plassert i det gylne snitt.

Klem <3

onsdag 11. november 2015

Selfie / Portrett

Vi hadde om selfie/portett

#selfie #selfie_mk #selfie_mvgs

Her er mitt bilde:




Jeg tenkte å plassere øyet mitt i det gyldne snitt først, men selve meg er ikke hoved budskapet bak bildet, derfor plasserte jeg bevist øyet utenfor det gyldne snitt, for å tydeligere legge gitteret i noe øyet lett fanger opp. Jeg valgte å bruke høye kontraster og svart-hvitt for å få budskapet om fangenskap, og det å føle seg fanget sterkere. Jeg valgte å ha et budskap i bildet som symboliserer fangenskap fordi jeg føler det gjenspeiler meg og hvordan jeg veldig ofte føler det.. for jeg føler meg ofte fanget og innesperret uansett hvor fri jeg egentlig kanskje er...........

Jeg er selv veldig fornøyd med resultatet. :-D

Klem <3

torsdag 5. november 2015

Typo

Vi har drevet med typografi og har funnet flere typer typografi, og jeg har mange bilder på min Instagram(link er i bloggen) av dette, men jeg valgte ut min favoritt, og denne valgte jeg fordi jeg syns denne var mest kreativ fra min side.

Her er den:

#typolove #typografi #typography #typo #typo_mk #typo_mvgs




Jeg ville få skriften i det gylne snitt "på en måte". Også ville jeg ha en ganske så ren bakgrunn, altså skriften mot en så negativ flate som jeg klarte å få til. Jeg ville ha sterke farger og kontraster, fordi høst-løv har en fantastisk farge. Jeg kom på å lage typografi med høst blader da jeg gikk rundt å så etter typografi, også sparket jeg i løvet og da kom den lysende ideen hoppende inn i hodet mitt.


Klem <3

Ny color!

Jeg var ikke fornøyd med mitt første color bilde, derfor har jeg tatt et nytt et.

Og slik ble resultatet mitt:

#color #color_mk #color_mvgs



Jeg elsker alle farger, og jeg ville derfor ha med "alle" farger. Jeg ville ha en ren bakgrunn til alle fargene (en negativ flate) Jeg prøvde å plassere enkelte av farge"stiftene" i det gylne snitt, men jeg ville alikevel ha alle fargene spredt utover omtrent hele bildet.


Klem <3