mandag 23. november 2015

Øvingsoppgave med lys! (skygger og kontraster)

Vi hadde en øvingsoppgave med 4 oppgaver..


Disse var:


Lys forfra:

Her har vi lyset forfra og objektet blir lyst opp, mens den kaster en liten skygge mot bakgrunnen. Dette bildet er veldig flatt.


Lyset på skrått:

Her har vi lyset på skrått, og objektet bli lyst opp fra skrått, men den har en skygge på siden/bak seg, samtidig som objektet kaster en passe lang skygge på skrått fra seg mot bakgrunnen. Dette bilder er mye rundere enn det forrige.


Lyset fra siden:

Her har vi lyset fra siden. Objektet blir lyst opp på den ene siden, mens den andre siden har en klar skygge (her er det kontraster på objektet). Objektet kaster også en veldig lang skygge fra seg mot den ene siden av seg på bakgrunnen. Dette bildet er det rundeste bildet.


Lyset bakfra:

Her har vi lyset bakfra, men litt på skrått bakfra. Her er objektet lyst opp litt på toppen på siden, men mesteparten av objektet er skyggelagt, og objektet kaster en passe lang skygge fra objektet og litt framover mot siden på bakgrunnen/forgrunnen. Dette bildet er litt rundt, men ikke like rundt som det forrige bildet.

Her har vi lyset bakfra, men litt ovenifra. Her har objektet litt lys på toppen, men mesteparten av objektet er skyggelagt, fra toppen og nedover. Objektet kaster en liten skygge foran seg på bakgrunnen/forgrunnen. Dette bildet er bitte litt rundt, men veldig flatt igjen.


Klem <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar